Hvad gør SJELDANI for social bæredygtighed?

Hos SJELDANI handler bæredygtighed ikke kun om klimaet. Det handler også om den ofte glemte sociale bæredygtighed. Uden den i ryggen er det svært at gøre noget, der virkelig gør en forskel. Vi skal støtte hinanden for at skabe et bedre samfund for alle.

Hos SJELDANI favner vi derfor alle, også dem der normalt falder lidt udenfor.  Det glæder både vores kunder, vores kollegaer og andre i vores fælles samfund. Eksempelvis støtter vi Hus Forbi, for at bakke op om deres arbejde. Vi arbejder med administration af mange boliger. Vi tænker, at det må være slemt ikke at have noget så basalt som en bolig.

Vi samarbejder med Københavns kommune for at skabe plads til række kandidater, man normalt ikke har set som ejendomsadministratorer. Konkret har vi lavet en aftale med kommunen om ansættelse af akademikere, som har haft svært ved at få fodfæste på jobmarkedet af forskellige grunde. Det er med til at give os en bredere vifte af kompetencer.

Vi rummer også medarbejdere med handicap, og dem der ikke kan havde et fuldtidsarbejde, men hos os har de en plads.

Hvad betyder det for din Ejendom?

Det betyder kort beskrevet, at vi har mange forskellige kompetencer hos SJELDANI, der kan komme din forening til gode.

De kompetencer vi tilbyder, er derfor under en meget bred vifte. Vi tilbyder ikke kun administrativ, juridisk og økonomisk støtte til din forening, vi tilbyder også innovation, kreativ problemløsning og god kommunikation.