Job hos SJELDANI

“Alle mennesker er forskellige, men alle har lige værdi og skal have lige rettigheder og muligheder. Ingen må diskrimineres, hverken direkte eller indirekte på grund af køn, alder, handicap, race, hudfarve, religion, politiske anskuelse, seksuel orientering eller national, social eller etnisk oprindelse” – sådan skriver LO i deres værdigrundlag – det er værdier, som vi hos SJELDANI deler.


Hos SJELDANI er vi altid på udkig efter nye kollegaer, som brænder for at administrere ejendomme.

Vores ansvarsfølelse, vores arbejdsglæde og vores tilgang til arbejdet bunder netop i den kærlighed, vi føler for de ejendomme, vi administrerer, de mennesker der bor i dem og de mennesker der arbejder der.

Hos SJELDANI bestræber vi os på at tage et socialt medansvar, når vi rekrutterer nye kollegaer. Vi ser først og fremmest på viljen og evnen hos ansøgeren, da vi mener, at det er det mest grundlæggende for at få et samarbejde til at fungere. Det betyder, at vi – når det er muligt – ansætter nye kollegaer, som ellers måske har svært ved at finde en plads på arbejdsmarkedet. Vi værdsætter forskellighed, når vi rekrutterer, fordi vi tror på at forskellene netop er med til at gøre SJELDANI stærkere og giver vores kunder en endnu bedre service. Som arbejdsgiver ser vi det som vores opgave, at være med til at skabe flere jobs i Danmark.

Hvis du på denne side ser et opslået job, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Hvis der ikke er nogle ledige jobs hos os lige nu, eller hvis dine kavlifikationer ikke matcher den kandidat vi søger, er du også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Du er velkommen til at sende din ansøgning til cv@sjeldani.dk.