En anderledes administrator

Det kan lyde som lidt af en floskel, når man kalder sig selv anderledes. Især indenfor en branche, hvor hverdagen er fyldt med mere eller mindre ensartede opgaver.

Opkrævning af boligafgifter, betaling af regninger, bogføring af bilag lyder ensformigt – hvordan kan det gøres anderledes? At være anderledes betyder, at man ikke ligner de andre. Det siger man normalt ikke højt, men vi vil gerne prale med det.

Vores handlinger udspringer af et ønske om at være pligtopfyldende, samarbejdsvillige og ikke mindst er personlige. Det betyder noget for os, at de gamle værdier bliver holdt i hævd.

Ejendomsadministration er alvorligt, men vi møder opgaverne med godt humør. Vi sætter venlighed højt, hurtig ekspedition endnu højere. Så kan du nemlig komme videre, og vi beholder benene på jorden. Vi er ildsjæle, der brænder for at skabe tryghed og struktur, og sammen tænker vi nyt. Vi skaber brugervenlig ejendomsadministration ved hjælp af ny teknologi.

Vi er anderledes, fordi ingen er ens.

Sådan startede eventyret om SJELDANI

I foråret 1993 startede Kirsten Sjeldan en boligadministration i en gammel kulkælder på Ellebjergvej. Årsagen var et opkald fra ejerforeningen, som hun tidligere havde administreret i mange år, om, at de ønskede at få hende tilbage som administrator.

Det var en chance, og med en lejet computer fra DER og et program til 750 kroner startede hun med spæde skridt SJELDANI Administration.

Navnet var enkelt, for med drømmen om at putte et I i enden på efternavnet, som er en sammentrækning af Sjælland og Danmark og samtidig symboliserer det stærke og mangeårige samarbejde med advokat Irene Dahl, var det ikke svært at vælge navnet SJELDANI.

Logoet blev ”Den røde Pimpernel”, som symbolet på enheden, der er hjælpsom og stærk i troen. På dansk kendes blomsten som ”Grine til middag”. Humøret var og er stadig en væsentlig del af SJELDANI.

SJELDANI har til huse i en gammel nedlagt bank i Københavns Sydhavn. Blandt de smukke gamle huse, som præger bybilledet i Københavns første arbejderkvarter, arbejder vi med administration af især andelsbolig- og ejerforeninger, gårdlaug og haveforeninger.

I dag ejes SJELDANI af K-C Holding ApS, som ejes af Carsten Volden.

Med visionen om at skabe en lille personlig, prisvenlig og effektiv ejendomsadministration, har SJELDANI heldigvis kunnet følge med tiden, og i dag er der 11 professionelle mennesker du møder hos os.

Ambitionen om en stærk enhed, baseret på hjælpsomhed, trofasthed og nærhed holdt. I dag danner den fundamentet for en virksomhed med mere end 20 år i branchen.


SJELDANIs værdigrundlag

Vision

Vi vil skabe et “hus”, hvor vi kan tage hånd om vores kunders ejendom – fra A-Z (boligforeningshus).

Vi vil skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives.

Mission

Ejendomsadministration er hos os en hjertesag og idealismen går hånd i hånd med visionen, der leder os og giver os mulighed for at skabe tryghed omkring det vigtigste for alle – nemlig hjemmet.

Værdier

Hos Sjeldani lægger vi alle vægt på originalitet. Hos os er der plads til at kunder, kollegaer og samarbejdspartnere kan være, som vi er.

Vi vil være førende på udvikling af systemer og forretningsgange, så vi sikre vores kunder den mest tidssvarende løsning.

Vi skaber vores forretning i kraft af gode relationer til vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Hos os er der frihed til at bøje reglerne, så der i “systemet” også er plads til mennesket.