I en foreningsejendom kan man ofte komme i en sitiuation, hvor bestyrelsen har behov for hjælp fra en advokat.

De fleste advokater har speciale i særlige fagområder – entrepriseret, foreningsret, inkasso, arveret m.v. – og det kan være svært at vide, hvilken advokat, man skal tage fat i den pågældende situation.

SJELDANI samarbejder med ADVOKATFIRMAET KRARUP, som har speciale indenfor fast ejendom herunder særligt vedrørende andels-, ejer-, have- og grundejerforeninger samt entrepriseret og retssagsbehandling. Herudover har advokatfirmaet en almen praksis, hvor der også rådgives om familieretlige problemstillinger samt, køb- og salg af fast ejendom.

Ydelser

Nedenfor ser du priser på et udvalg af de ydelser, som advokaterne kan tilbyde. Hvis du har behov for anden juridisk assistance, så kontakt venligst en af advokaterne for at få oplyst en pris.

Alle priser gælder pr. 1. januar 2018. Alle priser er inklusive moms. Priserne er inkl. rabat som kun gives til kunder hos SJELDANI.

Ydelser til private:

Rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom op til kr. 3 mio – kr. 7.500 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

Rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom over kr. 3 mio – kr. 10.000 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

Køb af andelsbolig – kr. 5.500.

Rådgivning om sikring af ægtepar/samlevende (testamente og samejekontrakt) – kr. 2.500 pr. dokument.

Rådgivning om ægtepagt – kr. 2.500 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

Foreningsydelser:
Ejerforeninger, andelsboligforeninger, udjenningsejendomme, gårdlav og haveforeninger tilbydes også en række rabatter. Kontakt din administrator, hvis du vil vide mere om disse muligheder.