Få det optimale hjemmesidesystem til din forening

... med direkte adgang til foreningens bogholderi, restancelister og lejlighedsinformationer.

 

Som kunde hos SJELDANI Boligadministration får din forening sin helt egen hjemmeside.


I mange foreninger efterspørger beboerne en hjemmeside, hvor vedtægter, budgetter, oversigt over kontaktpersoner, referater fra generalforsamlinger m.m. kan findes døgnet rundt. På den baggrund har vi udviklet et system, der opfylder ønsket - og mere til.

Vi har brugt vores mange års erfaring med boligforeninger til at få udvikle intet mindre end det optimale hjemmesidesystem til at håndtere livet i din forening. Der er tilmed mulighed for at dele såvel dokumenter som økonomiske data mellem beboerne, bestyrelsen og administrator.

 

Alle kan være med
Ofte kræver det viden om f.eks. html eller om særlige programmer at lave en hjemmeside. Med en foreningshjemmeside er hele skabelonen klar fra start! Webredaktøren kan gå i gang fra dag ét med at lægge fotos, tekster og diverse dokumenter på.


Alt redigeres via internettet og der kræves intet andet end en computer og internetadgang. Samtidig har vi sørget for, at systemet er så brugervenligt, at kan man Word, så kan man også redigere en foreningshjemmeside.

 

Åbent eller lukket
Hjemmesiden er delt op i tre områder: ét tilgængeligt for alle, ét andet kun for beboerne og ét tredje kun for bestyrelsen. Redaktøren af hjemmesiden bestemmer selv hvilke informationer, der lægges hvor.

 

Uanede muligheder
Benyt tilbuddet og giv ejendommen en verden af muligheder på internettet. Få vist fotos af ejendommen, arealerne m.m., annoncér boliger til salg eller leje, orienter om hvad der sker via kalenderen, læs beboernyheder og meget andet!

I området, der er beregnet til beboerne, kan der uploades regnskaber, vedtægter, budgetter og andre dokumenter – alt sammen tilgængeligt for beboerne døgnet rundt. På den måde kan der blot henvises til hjemmesiden, når der kommer forespørgsler på generelle informationer.

 

Spar tid og penge
Bruges det indbyggede nyhedsbrev, kan bestyrelsen fremover sende informationer pr. mail til beboerne – og med et klik også samtidig lægge nyheden på hjemmesiden. Det betyder, at der kun skal deles papir ud til et fåtal af beboerne og bestyrelsen dermed sparer tid og resurser.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark