Organisation

Hos SJELDANI er der ikke forskel på hvor vigtig den eneklte kollega er - vi har blot forskellige opgaver. Derfor har vi tegnet vores organisationsdiagram, som en cirkel, hvor alle er lige vigtige.

 

 

 

Vi arbejder funktionsopdelt, sådan at alle regnskabsmæssige opgaver løses af vores fælles regnskabsafdeling i Sydhavnen og alle administrative opgaver løses i de to administrator-grupper i henholdsvis Sydhavnen og på Nørrebro.

 

Hos SJELDANI arbejder vi i ledelsen med udgangspunkt i leadership – det betyder, at vi bedre kan li’ frihed frem for regler. Vi kan bedre li’ udvikling end tryghed. Vi vil hellere være umiddelbare frem for traditionelle. Du skal ikke regne med at blive præsenteret for mål, som du forventes at leve op til, men derimod bliver du inddraget i formuleringen af den retning, som vi sammen ønsker at udvikle vores fælles arbejdsplads i.

 

 

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark