Samarbejdspartnere

For at sikre vore kunder professionel hjælp, når der er behov, samarbejder SJELDANI særligt tæt med en række leverandører, som vi har gode erfaringer med og som vi gerne deler med vores kunder.

 

 

SJELDANI samarbejder med Arbejdernes Landsbank. Det gør vi fordi, Arbejdernes Landsbank er en ansvarlig bank med stor ekspertise inden for foreninger. Arbejdernes Landsbank har lige fra start været med til at etablere mange andelsboligforeninger. Derfor har de også i dag en stor viden om netop den type boliger og de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsforeninger. De tilbyder både høj ekspertise og attraktive renter.

 

Du kan altid føle dig tryg ved din økonomi i Arbejdernes Landsbank – hos dem kommer den ansvarlige rådgivning altid før salg. Dette er også en af grundene til, at de for 7. år i træk er blevet kåret som danskernes foretrukne bank.

 

Læs mere om andelsboliglån i Arbejdernes Landsbank her.

 

Læs mere om at være foreningskunde hos Arbejdernes Landsbank her

 

Ud over andelsboliglån, tilbyder de også helt særlige lån til kolonihaver med attraktive lånevilkår – uanset om kolonihaveforeningen er medlem af Kolonihaveforbundet eller ej. Du kan læse mere om kolonihavelån her

 

 

Landskabsarkitekt Niels Lützen laver spændende gårdanlæg, parker og pladser.

 

Du kan se mere på Landskabsarkitekt Niels Lützens hjemmeside her

 

 

Techem Danmark udarbejder forbrugsregnskaber inden for bl.a. varme, vand og el.  Techem tilbyder blandet meget andet  opsætning af nye fjernaflæsningsmålere, leasingaftaler,  onlineløsninger via Techem Portalen,  energibesparelser via energioptimeringssystemet Adapterm,  APP løsninger o.m.a.

 

Du kan læse mere om Techem på deres hjemmeside her.

 

Techem tilbyder også en energi-gennemgang af din ejendom. Du kan læse mere om ejendomstjek her.

 

 

 

SJELDANI samarbejder med Trio Arkitekter om løsning af en lang række vedligeholdelsesopgaver for forbedringer af vores kunders ejendomme. Samarbejdet betyder blandt andet, at din forening kan få lavet en 10 årig vedligeholdelsesplan hos Trio til en meget konkurrancedygtig pris.

 

Du kan læse mere om Trio Arkitekter på deres hjemmeside her.

 

 

 

Vi samarbejder med Topdahl blandt andet om udarbejdelse af energimærker. Som kunde hos SJELDANI kan du derfor få udarbejdet et energimærke for 10.000 kr. + 1,50 kr. pr. m2 (BBR-areal) + moms. Ved fornyelse af energimærket udført af Topdahl gives der 20 % i rabat jfr. ovenstående.

 

Du kan læse mere om Topdahl på deres hjemmeside her.

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark