Priser

Nedenfor ser du priser på et udvalg af de ydelser, som advokaterne kan tilbyde. Hvis du har behov for anden juridisk assistance, så kontakt venligst en af advokaterne for at få oplyst en pris.

 

Alle priser gælder pr. 1. januar 2018. Alle priser er inklusive moms. Priserne er inkl. rabat som kun gives til kunder hos SJELDANI.

 

Ydelser til private:

Rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom op til kr. 3 mio – kr. 7.500 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

Rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom over kr. 3 mio – kr. 10.000 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

Køb af andelsbolig – kr. 5.500.

Rådgivning om sikring af ægtepar/samlevende (testamente og samejekontrakt) – kr. 2.500 pr. dokument.

Rådgivning om ægtepagt – kr. 2.500 + tinglysningsafgift og kortgebyr.

 

Foreningsydelser:
Ejerforeninger, andelsboligforeninger, udjenningsejendomme, gårdlav og haveforeninger tilbydes også en række rabatter. Kontakt din administrator, hvis du vil vide mere om disse muligheder.

 

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark