Indsigelse til forbrugsregnskab

Indsigelser til det fremsendte forbrugsregnskab skal ske skriftligt til administrator og være begrundet. SJELDANI Administration videresender klagen til målerfirmaet.

Klagen skal være indsendt senest 6 uger efter modtagelse af regnskabet.

Udfyld denne formular og vedhæft din skriftlige indsigelse. Bemærk at det ikke er SJELDANI Administration, som udarbejder forbrugsregnskabet og derfor heller ikke SJELDANI , som behandler indsigelsen.

Der kan være mange grunde til en stor efterbetaling på forbrugsregnskabet, derfor anbefaler vi at du læser FAQ ved at klikke her.


Dit navn *

Dit bolignummer *

Bolignummer fremgår af tilsendt forbrugsregnskab
Din adresse *

Din indsigelse

Din e-mail *

Dit telefonnummer *

Vedhæft din indsigelse her
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark