Referencer

"I bestyrelsen har vi altid følt os rigtigt godt behandlet af alle hos SJELDANI, og serviceniveauet har altid været i top."

Jannik Landt Fogt - A/B Ryesgade/Trepkasgade

 

                                                                        

 

"Heldigvis skiftede vi til SJELDANI Administration i foråret 2010. Der fik vi endelig den service og personlige kontakt vi havde savnet.


Det vigtigste ved en god bolig administrator er stor erfaring, dyb faglighed, et højt serviceniveau og en nær, personlig kontakt. Alt det har SJELDANI administration, og at skifte til dem, var den bedste beslutning for vores Andelsboligforening.
Når de store beslutninger skal tages på boligfronten er det vigtigt med en administrator, der er på din side og har erfaringen til at vejlede korrekt. Hos SJELDANI er rådgivningen kompetent og personlig."

Nanna Preuthun - A/B Nr. Farimagsgade

 

                                                                        

 

"En god stabil administration, der er nem at kommunikere med. Alle opgaver bliver udført på bedste vis."

Lene Rasmussen - A/B Koldinggade

 

                                                                       

 

"Luni Revision har samarbejdet med Sjeldani siden virksomhedens start og har altid haft godt og uhøjtideligt samspil med medarbejderne om løsning af vore opgaver til gavn for de mange forskellige foreninger, fordi vor kemi passer sammen. Kirsten Sjeldan og hendes engagerede medarbejdere er altid straks parat til løse de problemer, der måtte opstå for at vi kan få regnskaber frem til tiden."

Ole Lund Pedersen - Revisor

 

                                                                    

 

 "Vi har på A/B Kastaniehjørnet taget foreningshjemmesiden aktivt i brug. Med få timers arbejde har vi i bestyrelsen opsat hjemmesiden og givet den et foreningsmæssigt præg. Beboerne kan selv hente foreningens dokumenter, når de vil, og vigtige oplysninger til beboerne bliver nemt kommunikeret ud gennem hjemmesiden og de digitale nyhedsbreve. Bestyrelsesarbejdet er simpelthen blevet nemmere og beboerne mærker også forskellen. Dertil kommer også en række besparelser både tidsmæssigt og økonomisk.

 

Vi indkaldte til generalforsamling via hjemmesiden og undgik at trykke og uddele en masse regnskaber, budgetter mv.. Ganske enkelt ved bare at lade dokumenterne være tilgængelige via hjemmesiden. der var god opbakning fra beboerne, da alle kunne se fornuften i begrænsningen af trykomkostninger og papirspildet.

 

Hjemmesidesystemet er en fantastisk platform til at samle foreningens kontakter, dokumenter, kommunikation osv. et sted.”

Bestyrelsen A/B Kastaniehjørnet

 

"I forbindelse med processen med taget, så har jeg kun positive ting at sige ift. din indsats Heidi. Du har svaret på telefon/mail med kort varsel når det har været påkrævet, du har taget ejerskab over de ting du har siddet med og flere gange har du været proaktiv ift. at få løst eventuelle udfordringer. Du er kommet med gode input både ift. processen og ift. efterspillet der har været - især på den sidste del har jeg faktisk følt at du har været væsentlig mere kompetent end Kuben.

 Så det er lutter roser herfra ift. tagprojektet - jeg har personligt været rigtig glad for at ha' haft dig med inde over."

 Formand i EF Lombardigade

 

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark