Regninger til betaling

Hvorfor skal der flere underskrifter?

Fordi det står i foreningens vedtægter under tegningsret. SJELDANI Administration kan ikke betale regninger, der ikke er underskrevet af bestyrelsen. Underskrifterne sikrer at bestyrelsen er bekendt med det udførte arbejde. 

Hvornår bliver regningerne betalt?

Der bliver betalt regninger 3 gange om ugen, hhv. Mandag, Onsdag og Fredag. Men send altid dine regninger ind i god tid, så vi ikke risikerer rykkergebyrer.

Hvorfor er det ikke nok med en lap papir og en stak kvitteringer?

Det er vigtigt, at der udfyldes en kasseklade, hvoraf det fremgår, hvad der er købt og i hvilken forbindelse. Yderligere skal den underskrives iht. Tegningsretten, og der skal stå hvilken forening og hvem der skal have pengene.I menuen til højre kan du under dokumenter hente en kassekladeformular.« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark