Udlejning af din andel

 

Du har som regel ret til at udleje din andelslejlighed, men der er ofte en del regler, der skal opfyldes. Du finder reglerne i vedtægten.

 

At udleje din andel, kan være den helt rigtige løsning, hvis du fx. skal ud og rejse i længere tid, har fået arbejde langt væk m.v.

 

Hent og udfyld formularen under Selvbetjening "Spørgeskema til udlejning" og få den underskrevet af bestyrelsen, hvis foreningens vedtægter/bestemmelser for udlejning, bestemmer at vi skal udarbejde lejekontrakten.

 

Hvis du er i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte SJELDANI.

 

Vi anbefaler også at læse ofte stillede spørgsmål angående udleje. 

 


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark