Nyhedsbrev fra SJELDANI

Dato: 09-02-2012

Kære Nyhedsbrevsmodtager

Succes historie på Andelsforeningen Kastaniehjørnet


 

Andelsforeningen Kastaniehjørnet blev de første, der med hjemmeside systemet til hjælp, afholdte en generalforsamling helt uden at trykke og udsende regnskab, budget og indkaldelse. Hele processen foregik ved brug af hjemmesiden. Indkaldelsen blev sendt som et nyhedsbrev fra hjemmesiden til samtlige beboere og heraf fremgik det, hvordan regnskab budget og beretning kunne hentes via hjemmesiden. De få beboere der ikke havde computer eller netadgang fik indkaldelsen sendt pr. brev og mulighed for at kontakte bestyrelsen, hvis de ønskede regnskab og budget. På den måde blev der taget hensyn til alle.

 

Fordelene var mange. Først og fremmest blev der sparet på udgifter til trykning og uddeling, dertil undgik foreningen også at trykke og uddele en masse regnskaber mv. der alligevel ikke blev læst, da det nu var op til den enkelte beboer at hente materialet selv, hvis denne fandt det relevant. Mængden af papir blev minimeret til glæde for miljøet og pengepungen. 

 

Vil din forening også høste fordelene med en foreningshjemmeside - kontakt SJELDANI og få mere at vide. 

Med eget domænenavn er jeres foreningshjemmeside lettere at finde


 

Jeres hjemmeside ligger i dag på adressen www.foreningsnavn.sjeldani.dk – hvis I vil have et nemmere navn uden sjeldani.dk kan I for kun kr. 100,- købe jeres helt eget domæne. Det kan f.eks. være www.foreningensnavn.dk.

 

De største fordele ved at have eget domænenavn er:

• Beboerne kan bedre huske jeres hjemmeside og dermed f.eks. selv hente dokumenter
• Med Google kan I gratis oprette egne e-mail adresser f.eks. bestyrelse@domæne.dk
• I kan selv stå som ejere af domænenavnet

 

Det er nemt for jer at blive ejer af eget domænenavn, for vi håndterer det meste for jer. I skal dog selv finde det navn I ønsker til jeres forening – f.eks. foreningensnavn.dk. Er det optaget kan man sætte ab eller ef foran – f.eks. abforeningensnavn.dk. Når I har besluttet jer for et navn, så kontakt os blot, så klarer vi resten for jer.

 

Domænenavnet koster kr. 100,- det første år og kr. 45,- pr. efterfølgende år.

Mange hilsner

SJELDANI Administration


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark