Nyt fra SJELDANI Boligadministration

Dato: 23-08-2013

Kære Nyhedsbrevsmodtager

Vi beretter i dette nyhedsbrev om ny rammeaftale hos SJELDANI i samarbejde med Willis. Billigere og bedre forsikringstilbud er på vej til din forening. En lille historie om andelsforeningen med fokus på finansieringen, nu med mulighed for at omlægge lån, mens der er noget at hente. Gårdlaug blev fritaget for lønsumsafgift, straks efter blev de momspligtige – læs her om konsekvenserne. 

 

Forsikringstilbud fra Willis er i luften:

Alle Andels- og ejerforeninger i administration hos SJELDANI vil i den kommende tid modtage forsikringstilbud, mange har allerede modtaget. Dette er et forsøg på at opnå både bedre priser og bedre dækning. Tilbuddet er et ja/nej tilbud og der er ingen tvang. Vi vil dog anbefale at se nærmere på tilbuddet, da det for langt de fleste foreninger både giver en billigere præmie og en bedre dækning.

 

Standard mandat til låneomlægning

Andelsforeningen Nørre Farimagsgade 44-46 vedtog på deres seneste generalforsamling et forslag, som giver bestyrelsen mulighed for at omlægge foreningens lån, når mulighederne for noget bedre byder sig. Standard mandatet giver alene bestyrelsen mulighed for at omprioritere til lån af samme profil og kun i forbindelse med professionel rådgiver.

 

Foreningen har indgået kontrakt med Stubkjær & Nielsen, uafhængig professionel finansiel rådgiver. Her sikrer foreningen sig en optimal finansiel løsning, og med et standard mandat i ryggen kan bestyrelsen omlægge foreningens lån, når markedet byder på noget bedre.

 

Der kan læses mere om hvordan din forening kan opnå samme fordele på sjeldani.dk  

 

Momspligt – gårdlaug

SKAT har til hensigt at træffe afgørelse om, at gårdlaug skal gøres momspligtige med virkning fra d. 1. januar 2014. Afgørelsen har især konsekvens for de gårdlaug som har ansatte, her vil bidraget til gårdlauget skulle øges med 15-20% alt afhængig af lønudgifternes andel. Momspligten har også konsekvenser for administrator, som får en del mere arbejde at udføre. Det formodes at gårdluag uden ansatte ikke vil påvirkes synderligt af momspligten. Dvs. bidraget forventes ikke at skulle øges for at drive den samme forretning i de gårdluag, som ikke har ansatte.

 

SJELDANIs husadvokat

Samarbejdet med advokat Martin Andresen er ophørt, idet advokat Andresen har søgt nye udfordringer.

 

I stedet er advokat Irene Dahl vendt tilbage som SJELDANIs husadvokat og vi vil stadig kunne hjælpe med dagligdagens juridiske spørgsmål, inkassosager, tvangsauktioner, eksklusioner osv. Retssager vil dog fremadrettet blive sendt ud af huset.

 

Har man som privatperson brug for advokatbistand har vi på sjeldani.dk oplistet de ydelser vi tilbyder. Her kan du blandt andet få hjælp til skødesager, tinglysning, stiftelse af gårdlaug og andelsboligforeninger samt rådgivning ved køb af andel. Mød advokat Irene Dahl på sjeldani.dk

 

 

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration

 


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark