SJELDANI ønsker god jul og godt nytår

Dato: 21-12-2011

Kære NyhedsbrevsmodtagerFørst vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske vores modtagere af SJELDANIS nyhedsbrev en rigtig god jul og godt nytår.

Der er i året 2011 sket mange ting hos SJELDANI Administration, og vi håber du som kunde føler dig tilpas og gør brug af nogle af de mange nye tiltag, vi har sat i gang - både for bestyrelse og beboere.

 

Sjeldani.dk
På SJELDANIS hjemmeside ligger vi jævnligt nyheder op med relevans for din forening. Som beboer kan du finde svar på spørgsmål eller bruge selvbetjeningsmenuen til en nem og hurtig behandling af dine beboersager.

 

Hjemmeside system
SJELDANI har lanceret et hjemmesidesystem til din forening. Flere foreninger har taget systemet aktivt i brug, mens andre blot bruger systemet i et begrænset omfang. Vi håber meget, at flere vil tage systemet i brug og få gavn og glæde af de mange muligheder og fordele systemet bidrager til både for bestyrelse og beboere.

SJELDANI kommer gerne ud til din forening og introducerer systemet, herunder forklarer hvordan din forening for en lille investering kan spare både tid og penge. Kom aktivt i gang med systemet og bring din forening ind i en ny og moderne tid hvor breve, porto og papir hører fortiden til og hvor kommunikation og arkivering aldrig har været nemmere.

 

Vi fortsætter udviklingen
SJELDANI vil bestemt fortsætte det nye år med mange nye tiltag. På tegnebrættet er blandt andet en opgradering til WEB-administration, der gør det muligt for bestyrelsen at se foreningens bilag direkte fra egen computer. Dertil kommer også et analyseredskab, hvormed bestyrelsen kan sammenligne relevante nøgletal for foreningens økonomi.

 

Spred budskabet
Hvad enten du er beboer eller medlem af bestyrelsen i din ejendom, opfordrer vi til at sprede budskabet om tilmelding til SJELDANIS nyhedsbrev. Dette gøres meget enkelt via SJELDANIS hjemmeside. Som formand tilmeldes du automatisk, men andre i bestyrelsen kan måske også få glæde af at være tilmeldt.
Mange hilsner

Sjeldani Administration.


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark