Nyt fra SJELDANI Boligadministration

Dato: 11-06-2013

Kære Nyhedsbrevsmodtager

Der er gået et stykke tid siden sidste nyhedsbrev fra SJELDANI. Mange nye bestyrelser er trådt til i mellemtiden, og for dig vil dette måske være dit første nyhedsbrev. En velkomst skal også gives til de nye foreninger, som i 2013 er kommet i administration hos SJELDANI. Læs i dette nyhedsbrev om opgraderinger til hjemmesidesystemet, forsikringstilbud og vores evige arbejde med at gøre påtegning af dokumenter nemmere og mere sikkert.  

 

Ny i bestyrelsen

Meget er sket siden vi trådte ind i 2013, blandt andet er en del nye bestyrelser kommet til. Vi har oplevet at mange nye bestyrelser efterspørger de ydelser, vi leverer gennem vores hjemmesidesystem. Så her en opfordring til at tage et kig på sjeldani.dk, hvor hjemmesidesystemets mange finesser er beskrevet. Se i øvrigt den letforståelige brugervejledning og beskrivelse af systemet i filen du kan hente via linket nederst.  

 

Hjemmesidesystemet udvikler sig konstant, og vi er ikke bange for at sige, at produktet er det smarteste og mest gennemtænkte på markedet. Jævnligt tilføjes nye moduler til hjemmesiden i takt med vi mærker behovet opstår. De sidste nye moduler der er kommet til er:

 

1) Web-administration: her kan bestyrelsen få et detaljeret overblik i foreningens økonomi og bogføring. Under samme modul findes også aktuelle restancelister og beboer oplysninger. Se vejledning i filen du kan hente via linket nederst.

 

2) Booking: et modul der gør det muligt at håndtere bookinger af f.eks. fælleshus, festlokale, vaskeri m.m. direkte via hjemmesiden. Få hjælp til brugen af bookingmodulet ved at hente en kort vejledning på sjeldani.dk

 

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan din forening kommer i gang med hjemmesidesystemet. Det er nemt og det sparer bestyrelsen for meget tid. Læs for eksempel artiklen, som du finder i filen, du kan hente via linket nederst. Her beretter formand Lisbeth Madsens fra A/B Præstegården om foreningens succes ved implementering af hjemmesidesystemet i foreningen.  

 

Attraktive tilbud på foreningens forsikring

Inden længe vil et tilbud på foreningens forsikringer dumpe ind ad døren. I samarbejde med Willis forsikringsmæglere har vi samlet og forhandlet en grupperabat, som kan give fordelagtige priser og betingelser på forenings forsikringer. Afvent snarest vores tilbud, som let og overskueligt kan sammenlignes med foreningens nuværende forsikringer.

 

Willis har via deres samarbejde med SJELDANI og med hele SJELDANIs portefølje i ryggen, forhandlet med flere forsikringsselskaber gennem det seneste halvår. Resultatet af dette arbejde vil for de fleste foreninger betyde muligheden for en bedre præmie samt vilkår. Vi glæder os til at kunne fremsende tilbud i samarbejde med Willis.        

 

Underskrift med NemID

De fleste bestyrelser har nu prøvet kræfter med underskrift via NemID. Et system der gør det muligt at underskrive regninger, referater og andre dokumenter med NemID. De fleste har fundet metoden meget anvendelig og reageret positiv.

 

Det skal understreges at hele proceduren og nødvendigheden med en påtegning er meget vigtig både for administrator og forening. Derfor udvikler og forbedrer vi hele tiden dels processen, så det bliver nemt for dig, men også sikkerheden omkring påtegningen.

 

Når du oplever problemer med underskrift via NemID, så giv os endelig besked. Vi bruger alle tilbagemeldinger både positive som negative til at optimere systemet.

 

 

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration

 


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark