Nyhedsbrev nr. 2

Dato: 15-09-2011

Kære Nyhedsbrevsmodtager

 

Velkommen til SJELDANIS nyhedsbrev nr. 2.

 

 

Vi giver her et hurtigt overblik, om hvad der er sket den seneste tid.

 

 

SJELDANIS ny hjemmeside

 

Midt i juni introducerede SJELDANI Administration ny hjemmeside. Hjemmesiden er forbedret på mange områder og er udviklet med specielt henblik på at højne servicen for vores kunder. På hjemmesiden vil der jævnligt blive opslået nyheder med relevans for din forening samt information om de nye tiltag SJELDANI tilbyder. Endvidere byder hjemmesiden på en række selvbetjeningsværktøjer, så du som beboer eller bestyrelsesmedlem nemmere kan få hjælp og svar på dine spørgsmål. Vi opfordrer alle til at tage et kig på sjeldani.dk.

 

WEB-administration         

 

Som kunde hos SJELDANI Administration har du som bestyrelsesmedlem mulighed for direkte adgang til din forenings økonomi fra din hjemmecomputer. Med WEB-administration får du nemt og hurtigt tilgang til saldolister, restancelister, beboer ydelser og meget mere.

 

Mange af vore kunder benytter allerede WEB-administration. Har din forening ikke oprettet sig som bruger af systemet anbefaler vi at tage kontakt til SJELDANI Administration. Vi hjælper gerne med installation og introduktion til programmet. Læs mere om WEB-administration på sjeldani.dk eller tryk her.  

 

Din foreningshjemmeside

 

SJELDANI Administration er gået den moderne tid i møde og tilbyder nu alle kunder deres egen foreningshjemmeside. Hjemmesiden er udviklet specielt til livet i en boligforening og rummer en lang række muligheder, der gør det nemmere, hurtigere og billigere både for bestyrelse og beboere. Læs mere om de mange fordele og muligheder på sjeldani.dk eller tryk her:

 

Infomøde om foreningshjemmesider

 

Husk at SJELDANI Administration afholder infomøde om de mange fordele og muligheder ved din forenings ny hjemmeside. Arrangementet finder sted d. 18.10.2011 kl. 17.30 på Karens Minde Kulturhus og tilmelding skal ske til SJELDANI Administration. Yderligere information kan findes på sjeldani.dk eller ved at trykke her

 

Refusion af lønsumsafgift

 

SJELDANI Administration har på vegne af vores kunder ansøgt om tilbagebetaling af lønsumsafgift fra perioden 1. juli 2007 og frem til d.d. Anmodningen ligger nu til afgørelse hos SKAT, som vil behandle kravet om tilbagebetaling. For visse foreninger med høje lønudgifter til vicevært mm. er der tale om en betydelig sum penge.

 

Ansøgningen er indsendt efter landsskatteretten i en kendelse d. 28. september 2010 tog stilling til en række forhold omkring moms og lønsumsafgift i andelsboligforeninger.

 

 

 

Mange hilsner

 

SJELDANI Administration.     


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark