Nyt fra SJELDANI Boligadministration

Dato: 22-01-2013

Kære Nyhedsbrevsmodtager

I dette nyhedsbrev finder du tilbud på vedligeholdelsespakke samt din forenings mulighed for byfornyelsesstøtte. Læs også hvordan der for fremtiden kan underskrives med NemID og din forenings mulighed for uvildig finansiel rådgivning i forbindelse med låneomlægning. Husk også vores næste Gå-hjem-møde d. 18.2.2013 kl. 17.15.

 

Underskrift med NemID

SJELDANI varslede i sidste nyhedsbrev, at vi snart ville afprøve en ny, nemmere og mere sikker løsning for underskrivning af dokumenter. Denne løsning er nu klar, og vi vil for fremtiden fremsende dokumenter til underskrift via dette system. Det gælder både regnskaber, regninger, referater og andre dokumenter, der kræver bestyrelsens underskrift.

 

Underskrift med NemID er meget simpelt og underskrift af dokumenter sker ved at følge instrukserne i den mail bestyrelsen modtager, når et dokument skal underskrives.

 

Systemet gør det nemmere og mere sikkert for alle parter, men med alle digitale løsninger kan der opstå problemer, derfor ring eller skriv endelig, hvis I oplever problemer ved det nye system.

 

SJELDANI vil køre en test periode for at afprøve systemet og vi er meget interesseret i om bestyrelsen finder systemet anvendeligt.    

 

GÅ-HJEM-MØDE

Vi afholder i samarbejde med Arbejdernes Landsbank det 3. GÅ-HJEM-MØDE onsdag d. 18.2.2013 kl. 17.15 i Arbejdernes Landsbanks hovedbygning lige ved hovedbanegården. Denne gang skal vi høre om energirenovering, klimatilpasning og miljørigtige gårdanlæg. Som vanlig vil der blive serveret mad og drikke.   

 

Tilmelding kan ske på sjeldani.dk, hvor der også kan læses mere om programmet. Alternativt kan der skrives til SJELDANI på jhm@sjeldani.dk eller telefon 33 24 21 11. 

 

Vedligeholdelsespakke

I forbindelse med vores samarbejde med Gaihede Ingeniører og Arkitekter har vi fornøjelsen, at kunne tilbyde jeres forening nedenstående tilbud på en vedligeholdelsespakke.

 

Formålet med en vedligeholdspakke er at give overblik over nuværende og fremtidige behov for reparationer eller udskiftninger på ejendommens tag, facader, vinduer, VVS-installationer, kælder, trapper, udenomsareal mv.

 

Med en vedligeholdelsespakke kan i som forening undgå store overraskelser samt en bedre mulighed for at budgettere og planlægge større vedligeholdelsesudgifter.

 

Prisen for en vedligeholdelsespakke er 7.500 kr. ex. Moms. En uddybning af tilbuddets indhold kan ses ved at hente vedhæftet tilbud.


 

Låneomlægning

Banker og realkreditinstitutter sender i disse tider mange tilbud på låneomlægning til deres kunder. Det kan som bestyrelse være svært at gennemskue tilbuddets indhold og foreningens finansielle stilling i sin helhed. SJELDANI anbefaler foreningen at gøre brug af en uvildig rådgiver og har i den forbindelse indgået samarbejde med Stubkjær og Nielsen. Stubkjær og Nielsen er uafhængige eksperter og kan i samarbejde med bestyrelse og administrator rådgive om foreningens finansielle forhold.

 

Læs mere om din forenings muligheder for rådgivning på sjeldani.dk eller hent vedhæftet brochure

 

Støtte til byfornyelse

Der er mulighed for at søge støtte til byfornyelse i de områder i Københavns Kommune som er udpeget til områdefornyelse. Næste ansøgningsfrist er d. 1. marts 2013.

Der er særlige midler i områderne Skt. Kjelds Kvarter på Østerbro og Det Centrale Vesterbro. Samt en generel pulje som omfatter alle tidligere områder.

 

Både andelsforeninger og ejerforeninger kan søge til klimaskærm og energiforbedringer nævnt i Energimærkningen. Der kan også søges til gårdhaver, som går over flere matrikler.

 

Hvis I er i tvivl om jeres ejendom ligger indenfor området eller hvis I vil vide mere om ansøgningsproceduren hjælper SJELDANI i samarbejde med Gaihede Ingeniører og Arkitekter. John Larsen fra Gaihede kan kontaktes på tlf. 40 59 41 41 eller mail jl@gaihede.dk.

 

Alternativt kan der mailes kontakt oplysninger samt navn og adresse på ejendomen til SJELDANI, så kontakter vi jer for en nærmere opdatering samt evt. tilbud.

 

Du kan læse mere om mulighederne ved at hente vedhæftet fil.

 

 

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark