Nyt fra SJELDANI Boligadministration

Dato: 09-11-2012

Kære Nyhedsbrevsmodtager


600.000 kr. tilbage i foreningskassen, endnu et vellykket GÅ-HJEM-MØDE og ny smart funktion på hjemmesidesystemet er bare nogle af de ting, der er sket siden sidste nyhedsbrev. Læs her om alt fra nye måder at tænke værdiskabelse i andelsforeningen til intelligente forbrugsmålere fra Techem.    

 

Skab værdi i din andelsforening gennem korrekt finansiering!
At skabe værdi for sin andelsforening kan gøres på mange måder. Nogle bestyrelser har stor fokus på foreningens omkostninger og arbejder ihærdigt på at opnå besparelser på f.eks. el og vand til gavn for foreningen. Andre bestyrelser skaber værdi til foreningen ved at gøre det mere attraktivt at bo der, f.eks. gennem en sund vedligeholdelse af ejendommen. Men hvorfor ikke se på foreningens finansiering. Her ligger ofte den største værdiskabelse for ejendommen.

 

SJELDANI Boligadministration har etableret samarbejde med en uvildig finansiel rådgiver med speciel fokus på finansiering af andelsboligforeninger. Dette samarbejde giver jer som andelsboligforening mulighed for at sikre foreningen den optimale værdiskabelse gennem den rigtige finansiering.

 

Læs mere på sjeldani.dk eller prøv med et klik her, hvor du kan se nærmere på de ydelser din forening kan gøre brug af.

 

Ny kode på hjemmesiden
Oplever du som bestyrelsesmedlem problemer med at logge på foreningshjemmesidens bestyrelsesdel, skal du blot kontakte SJELDANI. Vi har, grundet lancering af ny funktion på hjemmesiden, måttet ændre koder på bestyrelsesrummet. Den nye funktion, der giver hurtig og nem adgang til foreningens økonomi, restancer og beboerliste, har gjort det nødvendigt at øge sikkerheden, hvorfor koderne er blevet skiftet. Har foreningen allerede taget hjemmesidesystemet i brug og således selv mulighed for at ændre koder, er alt stadig ved det gamle.   

 

Infomøde
Endnu et meget vellykket GÅ-HJEM-MØDE er afholdt d. 6.11.2012. De fremmødte kunne høre Christian Ringbæk fra Prosedo fortælle om brug af foreningshjemmeside i det daglige bestyrelsesarbejde og Aleksandar Mladenovic fra KELA Installation underholdte forsamlingen om brug af solfangere i boligforeninger. Som sædvanlig blev arrangementet afholdt i Arbejdernes Landsbanks hovedbygning, hvor vi også fik serveret en dejlig middag.   

 

Næste GÅ-HJEM-MØDE er d. 18.2.2013. Her vil der være oplæg fra bland andet NIRAS omkring energirenovering og klimatilpasning, og landskabsarkitekt Niels Lützen beretter om miljørigtige gårdanlæg. Mere information kan findes på sjeldani.dk og tilmelding kan ske til info@sjeldani.dk.

 

Vil du lade en god idé flyve forbi dig?
Gennem vores samarbejde, vil vi gerne vise, at Techem tilbyder meget mere end fordelingsregnskaber.

 

Hvad nu hvis du kunne nedsætte varmeforbruget - uden at "skrue ned" for varmen.
Du opretholder samme komfort som tidligere. Der vil være lige så varmt som tidligere. Den eneste forskel er den kontante besparelse på varmeregningen.

 

Læs mere om de intelligente fordelingsmålere fra Techem her

 

600.000 kr. tilbage i foreningskassen!

Det er lykkes SJELDANI at skaffe ca. 600.000 kr. tilbage fra SKAT i lønsumsrefusion.

 

Landsretten tog i en kendelse af 28. september 2010 stilling til en række forhold omkring moms og lønsumsafgift i andelsforeninger herunder også haveforeninger og gårdlaug. På baggrund af denne kendelse ansøgte SJELDANI, på vegne af foreningerne, SKAT om tilbagebetaling af lønsum samt rentegodtgørelse.

 

Mange Hilsner

SJELDANI Boligadministration


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark