Nyt fra SJELDANI Boligadministration

Dato: 12-10-2012

Kære Nyhedsbrevsmodtager


Læs her om ny funktion på hjemmesidesystemet, der giver direkte indblik i foreningens bogholderi samt beboeroplysninger. Læs også om nye regler for bestyrelsesgodtgørelse, samt indbydelse til endnu et spændende GÅ-HJEM-MØDE


Adgang til økonomiske data på foreningshjemmesiden

Flere foreninger har udtrykt ønske om en mere tidssvarende og let mulighed for at følge med i f.eks. foreningens økonomi.

Derfor har vi fra SJELDANI Boligadministration nu investeret i at få udviklet en let og smart adgang til foreningens økonomiske data via hjemmesiden.

Mange af vores foreninger benytter i dag foreningshjemmesiden som platform for at dele nyheder og informationer med beboerne. For at undgå at I skal huske alt for mange adresser og koder har vi derfor valgt at integrere overblikket over foreningens økonomiske data, som en del af bestyrelsesrummet på foreningshjemmesiderne.

Udover de økonomiske data giver vores foreningshjemmeside også adgang til foreningens beboerliste inkl. boligernes størrelse, fordelingstal og evt. vedligeholdelsessaldo. Dertil er også aktuelle restancelister.

Ønsker du at høre mere om mulighederne med adgangen til disse data samt hvordan foreningshjemmesiden i øvrigt kan hjælpe din bestyrelse med at spare tid, så kontakt blot SJELDANI.


Vellykket GÅ-HJEM-MØDE

Den 8.10 afholdte SJELDANI i samarbejde med Arbejdernes Landsbank et spændende GÅ-HJEM-MØDE, hvor foreninger fra nær og fjern var inviteret. Under en god middag i Arbejdernes Landsbanks hovedbygning, hørte deltagerne på spændende oplæg om fx vedligeholdelsesplaner, renoveringsprojekter og forbedringer samt det rigtige valg af forsikringer til foreningen. Alle kunne gå hjem med fulde maver og en styrket viden til gavn for det videre bestyrelsesarbejde.

Tilmeld allerede din forening nu til det næste GÅ-HJEM-MØDE tirsdag d. 6.11.2012. Her skal vi blandt andet høre om, hvordan bestyrelsesarbejdet kan blive lidt lettere og hvordan solenergi kan blive foreningens nye energikilde.

Tilmelding kan ske via mail til info@sjeldani.dk eller på sjeldani.dk hvor et mere detaljeret program kan hentes.   

Nye regler for skattefri godtgørelse til bestyrelsesmedlemmer

Nye regler for skattefri godtgørelse træder i kræft d. 1.10.2012.

Der kan udbetales godtgørelse til dækning af udgifter til telefon og internetforbrug med indtil 2.300 kr. pr. år. Derudover kan der udbetales 1.400 kr. i godtgørelse til dækning af administrative omkostninger fx kontorartikler, porto og møder.

Foreningen kan i stedet for udbetalingen af godtgørelse, vælge at godtgøre udgifterne efter dokumentation ved eksterne originale bilag. Der kan ikke for et indkomstår skattefrit udbetales godtgørelse samtidig med, at udgifter refunderes efter regning eller der modtages honorar.

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark