Nyhedsbrev fra SJELDANI

Dato: 11-09-2014

Kære Nyhedsbrevsmodtager

 

Nyhedsbreve fra SJELDANI har holdt en mindre pause, men er her tilbage med en kort gennemgang af hvad vi har puslet med det sidste halve år.

 

Ny brochure

Vi har gennem det sidste halve år arbejdet med vores grundlæggende værdier. Dette har blandt andet haft til formål, at gøre os klogere på hvem vi er, og hvad vi vil. En del af dette arbejde har resulteret i en ny SJELDANI Brochure, som for de nysgerrige kan ses ved et klik her:

 

Husk GÅ-HJEM-MØDE d. 24.9.2014

Husk at SJELDANI afholder et spændende GÅ-HJEM-MØDE d. 24.9.2014 kl. 17-19 hos arbejdernes Landsbank, Sluseholmen 2-4, 2450 Kbh. SV. Tilmelding er nødvendig og kan på tlf.:  33 24 21 11 eller mail: info@sjeldani.dk

 

GÅ-HJEM-MØDET henvender sig til bestyrelsesmedlemmer i andels- og ejerforeninger, som ønsker at vide mere om, hvordan foreningens brug af digitale løsninger kan optimeres.

 

Læs mere om tid, sted, program og tilmelding i vedhæftet invitation (se bund)

  

Det er blevet dyrere at være boligforening

En række forhold har gjort det dyrere at være forening. Især andelsboligforeninger har måttet betale for de tiltag, der er sat i gang fra politisk side. Det være sig digitale postkasser, validering af bestyrelsen/kunden, nøgletalsskema osv.  Hele administrationsbranchen og herunder også SJELDANI har kæmpet og kæmper stadig med implementeringen af de nye forhold.

 

Mest aktuelt er NETSs betalingsservice, som er underlagt de skærpede krav til hvidvaskningsloven, og dermed skal omlægge alle kundeforhold. Dette har især ramt de foreninger, som har skiftet administration inden for det sidste halve år. Disse foreninger døjer stadig med en besværliggjort betalingsproces af den månedlige opkrævning. Vi håber og krydser fingre for at det snart går i orden.

 

I har som bestyrelse modtaget eller vil modtage en kort redegørelse for de skærpede krav til hvidvaskningsloven og hvordan vi får løst de opgaver det giver os. Herunder validering af bestyrelsen samt administratorfuldmagt til NETS betalingsservice.

  

Få automatisk besked via hjemmesiden

Hjemmesiden er et enestående værktøj til nem og billig kommunikation mellem forening, administrator, banker, revisor, forsikring og ikke mindst beboerne. Som kunde hos SJELDANI har din forening allerede adgang til hjemmesiden.

 

Orientering bestyrelsen...

Som noget nyt er der oprettet en mappe under bestyrelsesdokumentarkivet som hedder: ”Orientering bestyrelsen”. Her vil SJELDANI holde bestyrelsen orienteret med de informationer vi modtager angående foreningen. Det kan være prisstigninger på kabel-tv, muligheder for refinansiering, orientering fra forsikringsselskab osv.

 

Når et dokument er lagt i mappen modtager bestyrelsen automatisk en mail hvori fremgår, at der er kommet nyt dokument.

 

Bilag til godkendelse...

Vi tester i øjeblikket et nyt system, hvor regninger kan godkendes af bestyrelsen nemt, sikkert og hurtigt med få klik. Når vi modtager regninger, som skal til godkendelse hos bestyrelsen, vil bestyrelsen modtage en mail, hvor I nemt kan godkende eller afvise regningen til betaling.  

 

Kom godt i gang med hjemmesiden...

De fleste af vores foreninger abonnerer allerede på hjemmesiden. Har bestyrelsen endnu ikke taget hjemmesiden aktivt i brug, så anbefaler vi at gøre dette. Det koster kun 145 kr./md at abonnere på hjemmesiden og der er mange fordele som følger med. Læs mere om hjemmesiden på sjeldani.dk eller kontakt SJELDANI  

 

Vi har vedhæftet en vejledning til brug af hjemmesiden hvor du også kan læse om de mange fordele der følger med. (se bund)

 

Tilskud til byfornyelse

Vi gør opmærksom på at ansøgning om tilskud til bygningsfornyelse udløber d. 1.10.2014. SJELDANI hjælper gerne med ansøgningen, men der skal handles hurtigt nu.

 

Puljen, hvori der kan ansøges om midler til bygningsfornyelse, har til formål at støtte projekter, der kan realisere større energibesparelser, og som samtidig vil øge boligkvaliteten for København.

 

Kontakt SJELDANI hvis I vil vide mere eller ønsker at få en ansøgning afsted.

 

 

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration

 


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark