Følg med i økonomien via hjemmesiden

Dato: 20-06-2012

Kære Nyhedsbrevsmodtager

 

SJELDANI er kommet godt igennem den travle periode med mange generalforsamlinger, årsregnskaber, budgetplanlægning osv. Vi er nu fuldt klar til at tage fat, hvor vi slap og bygge videre på forretningen og de mange nye tiltag vi har sat i værk til fordel for vores kunder.

 

Nu smelter hjemmesidesystemet sammen med WebAdm
Endnu en god grund til at tage hjemmesidesystemet aktivt i brug kommer nu. Inden længe vil der via foreningens hjemmeside være mulighed for også at gennemgå foreningens økonomi, hente beboerlister, se restancer, tjekke vedligeholdelseskonto og meget mere. Alle de funktioner der før har været mulige gennem online systemet WebAdm bliver nu tilgængelige i et nyt smart design via hjemmesiden. Hele foreningens ”liv” bliver samlet et sted og det vil være tilgængeligt, når som helst og hvor som helst.

 

Vi arbejder ihærdigt på også at gøre foreningens bilag og regninger tilgængelige via hjemmesiden, således at bestyrelsen nemt kan følge med og holde sig orienteret. 

 

Læs mere om mulighederne og online løsningerne på sjeldani.dk

 

Har I husket energimærkning

Manglende energimærkning af ejendommen giver bøde. Den 1. juli 2012 træder lovforslag L84 i kraft, hvilket betyder at ejendomme uden energimærkning kan blive straffet med bøder. SJELDANI Boligadministration kan hjælpe, hvis din forening mangler energimærkning.  

 

Intelligent varmemåler
SJELDANI har startet samarbejde med målerfirmaet Techem. Techem har en række meget fornuftige løsninger til din forening, som er værd at tage et kig på.

 

Techem’s energioptimering adapterm er branchens eneste system, der kan energioptimere ud fra ejendommens varmefordelingsmålere. Varmesystemet kan tilpasse fremløbstemperatur, så den er behovstilpasset efter beboerne i ejendommen. Din forening kan derved opnå kontante besparelser på energiforbruget ved brug af løsninger fra Techem. 

 

Techem er et af de førende firmaer i verden indenfor systeminstallationer og fordeling af energi- samt vandomkostninger. Kunder får adgang til innovative løsninger med focus på service og fremtidssikrede kvalitetsprodukter.

 

Læs mere om adapterm og hvorfor adapterm hurtigt opnår besparelser til din forening på sjeldani.dk.

 

Mange hilsner

SJELDANI Boligadministration


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark