God påske

Dato: 30-03-2012

Kære Nyhedsbrevsmodtager

 

SJELDANI ønsker alle en god påske

 

Vi holder påskelukket og er tilbage igen d. 10.4.

 

Samarbejde med RTM Insurance Brokers

SJELDANI har opstartet samarbejde med RTM Insurance Brokers. Det betyder, at du som kunde hos SJELDANI, kan få svar på alle dine spørgsmål af forsikringsmæssig karakter. Dit spørgsmål kan vedrøre alt lige fra indhentning af uforpligtende forsikringstilbud til spørgsmål vedrørende vand i kælderen.

På sjeldani.dk finder du i øvrigt kontaktoplysninger samt informationer om mange af vores samarbejdspartnere. Vi har listet en kort beskrivelse af disse og opfordrer til at kigge her, hvis I søger vicevært, revisor, rådgivning om byggeri, håndværkere og alt muligt andet din forening kunne have brug for. 


 

Spørg advokaten  

Brug funktionen ”spørg advokaten” på sjeldani.dk. Har du eller bestyrelsen i din forening spørgsmål eller problemer, der kræver juridisk kompetence, så benyt blot funktionen ”spørg advokaten”. Alle henvendelser bliver besvaret af SJELDANIS konsulent advokat Andresen.   


 

Generalforsamlinger 2012

Flere og flere foreninger gør brug af SJELDANIS løsning om en papir fri verden. Afhold foreningens generalforsamling uden at trykke unødige regnskaber, budgetter, beretninger og andre dokumenter. Få det hele lagt op på hjemmesidesystemet og spar foreningen for omdeling, trykning, porto, papir m.m.. Det hele er klart og kræver kun bestyrelsens accept.Mange påske hilsner

SJELDANI Administration
 


   


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark