Nyhedsbrev fra SJELDANI

Dato: 07-10-2013

Kære Nyhedsbrevsmodtager

Rigtig mange andelsbolig- og ejerboligforeninger overser, at de har tilskudsmuligheder, når de går i gang med projekter på deres ejendomme. Læs her om hvordan gas i vaskeriet er en nem løsning med mange fordele og hvordan der gives tilskud til forskellige renoveringsprojekter.

 

Regninger til betaling

Vi har sagt farvel til Anja, vores kollega gennem mange år. Mange foreninger har haft et tæt samarbejde med Anja, især i forbindelse med betaling af regninger, udlæg mv. Adressen an@sjeldani.dk er lukket ned og godkendte regninger til betaling kan i stedet sendes til regninger@sjeldani.dk.

 

Det er en stor hjælp for både forening, administrator og kreditor, at betalingsprocessen fungerer så hurtigt og sikkert som muligt. Derfor er det vigtigt, at regninger der sendes til administrator enten via mail, brev eller i postkasse er godkendt af bestyrelsen og klar til betaling.

 

Vi får rigtig mange regninger tilsendt, som ikke har været forbi bestyrelsen og derfor ikke kan betales. Det er en meget tidskrævende og besværlig proces både for bestyrelse og administrator, når regninger sendes uden godkendelse direkte til administrator. Derfor opfordrer vi til, at når en håndværker, en service eller en vare bestilles, så aftal altid hvortil regningen skal sendes. Regningen skal altid sendes til bestyrelsen, da den skal påtegnes/godkendes, før den kan sendes til administrator til betaling.

 

Spar penge i vaskeriet – mange penge!

Bor I i Københavns Kommune og trænger tørretumblerne i jeres fællesvaskeri til at blive skiftet ud, så er det en rigtig god ide at undersøge muligheden for at få installeret Bygas tørretumblere i stedet for traditionelle el tørretumblere. Indkøbsprisen er den samme, men der skal en VVS’er ind over for at tilslutte Bygassen.

 

En Bygas tørretumbler er både hurtigere end en El tørretumbler (cirka 10 minutter) og den er meget billigere i drift - cirka 55% billigere. I gennemsnit svarer det til at man sparer mellem 8-9.000 kr. pr. tørretumbler pr. år på el regningen! Endelig er en Bygas tørretumbler også en rigtig miljøvenlig løsning – CO2 udslippet nedbringes med lidt mere end 1.000 kg pr. år pr. tørretumbler.

 

HOFOR kommer gerne ud og kigger på mulighederne i jeres vaskeri – det koster ikke noget og I får efterfølgende en lille rapport med vores anbefalinger.

 

Kontakt Jan Petersen, mail: janpe@hofor.dk, tlf.: 27952981 – så finder vi en dag og tid til at kigge på jeres vaskeri.

 

Læs mere om bygas i fællesvaskeriet på hjemmeside. www.hofor.dk

 

Tilskudsmuligheder – det er værd at overveje!

Vidste I, at man kan søge om tilskud til udskiftning af gamle toiletter, til vandbesparende toiletter (to skyls WC), der er også mulighed for tilskud, hvis man skal have opsat individuelle vandmålere i boligforeningen. På hjemmesiden www.hofor.dk under ”vand” kan I læse mere om disse tilskudsmuligheder.

 

Skal I til at renovere jeres ejendom, og er der energibesparende tiltag i renoveringen f.eks. isolering, nye vinduer etc. så er der mulighed for at opnå tilskud til disse. For at få tilskud er det vigtigt at man kontakter HOFOR og får en godkendelse af projekt FØR man går i gang med at renovere ejendommen.

 

Tilskudskronerne udbetales når renoveringen er gennemført og de beregnede energibesparelser dermed realiseret. Kontakt Jan Petersen, janpe@hofor.dk og hør mere om jeres muligheder.

 

Gratis energirådgivning

Hvis din forening har behov for at få besøg af en HOFOR energirådgiver så har de mulighed for at kontakte HOFOR på mailadressen www.spareraad@hofor.dk.

 

Energirådgiverne vurderer ud fra de oplysninger de selv har på foreningen, om der er behov for et besøg eller om rådgivning over telefonen er det, der er brug for. HOFOR’s energirådgivning er gratis!

 

Mange Hilsner

SJELDANI Boligadministration

 


« Tilbage til oversigt
SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark