En anderledes administrator

Det kunne lyde som en floskel, når man kalder sig selv anderledes, især indenfor et erhverv, hvor hverdagen er fyldt med mere eller mindre ensartede opgaver.

 

Opkrævning af boligafgifter, betaling af regninger, bogføring af bilag og afholdelse af generalforsamlinger lyder ensformigt - hvordan kan det gøres anderledes? At være anderledes, betyder at man ikke ligner de andre, hvilket man normalt ikke siger højt; men vi vil gerne prale med det.

 

 

Ejendomsadministration betyder for os, at vi gør dit hjem til vores.

 

Vores handlinger udspringer af et ønske om at være pligtopfyldende, samarbejds-villige, konstruktive og ikke mindst personlige. Det betyder noget for os, at de gamle værdier bliver holdt i hævd.

 

Ejendomsadministration er alvorligt, men vi møder opgaverne med godt humør, vi sætter venlighed højt og hurtig ekspedition endnu højere. Så du kan komme videre og vi beholder benene på jorden.

 

Vi er ildsjæle, der brænder for branchen, skaber tryghed og struktur og i samarbejde tænker vi nyt og skaber brugervenlig ejendomsadministration ved hjælp af ny teknologi.

 

Vi er anderledes, fordi ingen er ens.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark