Vision                        

SJELDANIs vision er:

Vi vil skabe et ’hus’, hvor vi kan tage hånd om vore kunders ejendom – fra a til z

og

Vi vil skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives

 

 

Mission               

Ejendomsadministration er hos os en hjertesag og idealismen går hånd i hånd med visionen, der leder os og giver os mulighed for at skabe tryghed omkring det vigtigste for alle – nemlig hjemmet

 

 

Værdier                  

Vores værdier har vi været fælles om at formulere. Når vi arbejder på at udvikle vores virksomhed – og når vi i hverdagen løser opgaver sammen med vores kunder – er det vigtigt, at vi hele tiden har vores værdier for øje.

 

 

Vores værdier er:

Hos SJELDANI lægger vi alle vægt på at have en original personlighed. Der skal hos os være plads til at kunder, kollegaer og samarbejdspartnere kan være, som vi er.

 

Vi vil være førende på udvikling af systemer og forretningsgange, så vi sikrer vore kunder den mest tidsvarende løsning.                                           

                                           

Vi skaber vores forretning i kraft af gode relationer til vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Hos os er derfrihed til at bøje reglerne, så der i ’systemet’ også er plads til ’mennesket’.


SJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilledSJELDANI Boligadministration stemingsbilled

SJELDANI Boligadministration

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

telefon 33242111

SJELDANI Boligadministration tilbyder ydelser indenfor ejendomsadministration. Vi driver administration i øjenhøjde og på gadeplan og vores dør er altid åben for en snak. Der er kaffe på kanden og tid til at leve os ind i livet i din ejendom. Har du lyst til at møde os, så kig indenfor.

Vi er medlem af
Ejendomsforeningen Danmark:

Vi er medlem af Ejendomsforeningen Danmark